Förlåt:(

Förlåt att jag inte har skrivit på ett bra tag nu, men har inte haft någon lust eller insperation att skriva. Tyvärr kan jag ej lova när jag skriver nästa gång men förhoppningsviss blir det väl snart igen.

I går kom Ellie hem från Uppsala över helgen, så vi bestämde oss för att gå och ta en fika på stan. Det blev en lång och dyr fika kan jag lova, affärerna hade öppet även fast det var allahelgona dagen vilket var roligt men dyrt för plångboken;) Vi började med att gå och titta lite i affärer medans vi pratade lite skit, sedan gav vi oss i väg för att inta vår fika på fyren. Jag var dock inte så hungrig så jag åt bara en muffins och en varm kopp té medans Ellie åt en räckmacka och en varm kopp choklad. Det var en mysig höst dag. Dagens statsrunda slutade med att vi gick in på ur & pen och köpte två lika silverringar som vi ska gravera något på inom en snar framtid, dessa ringar är våra vänskaps ringar är det tänkt:)

Tyvärr kunde inte Jennie hedra oss med sitt sällskap eftersom damen i fråga för tillfället befinner sig nere i Stockholm.

Denna vackra höstdag slutade med att jag tog hand om mina vackra och älskvärda hästar <3

Amor vincit omnia et nos cedamus amori   (Kärleken över vinner allt, så låt oss besegras av kärleken)

Carro<3


RSS 2.0